Prevencija zdravlja dr. ANDRA jabukovo sirće

Svaki čovek mora da zna i da bude potpuno svestan da je zdravlje prolazno stanje organizma, pa stoga svakodnevna prevencija i neposredna koordinacija sa svojim telom mora da bude način življenja. Čovečije telo po svojoj funkciji je u stalnoj, neprekidnoj borbi sa svojim potencijanim neprijatljima, koji pokušavju da naruše taj prirodni sklad i tok. Mehanizmi unutar čovčijeg organizma koji su angažovani u borbi protiv tih neprijatelja, funkcionišu samostalno i bez čovekovog znanja i naredbe, kao i bez njegove svesne volje.  Kada čovek smatra da je najzdraviji i kada njegova laboratorija i krvna slika pokazuju najbolje rezultate, i tada se unutar organizma odvija stalni proces odbrane i zaštite njegovih vitalnih funkcija. Glavnu pomoć koju čovek svesno može sebi da učini je da se pravilno hrani. Odabir biološki ispravnih i nutritivno vrednih namirnica je sve ono čime  čovek može sebi svesno da doprinese, kako bi pomogao svom organizmu da u procesu metabolizma stvori dobru i kvalitetnu hranu za normalno funkcionisanje svih njegovih organa. Tako će organizam čoveka dobiti potrebnu municiju kojom može da se suprotstavi onom aktivnom neprijatelju, slobodnim radikalima, kao  i svim onoim potencionalnim, ponekad skrivenim patogenim klicama i virusima. Nažalost u toj situaciji kada on jedino može sebi svesno da pomogne, on ne retko čini velike greške, pa nepravilnom ishranom i ponekad nakaradnim, štetnim odnosom prema svom telu, svesno čini neprocenjive greške. Neznanje, a još više pohlepost za unošenjem suvišnih količina hrane i alkoholnih pića, pritom uz neuredan život i bez adekvatne fizičke aktivnosti, pa i uz pomoć raznih stimulativnih sredstava, čovek je sebe doveo u poziciju da u vreme sveobuhvatne ponude i veliki izbor kvalitetne hrane, bude žrtva sopstvenog uništavanja.

U lagodnoj opuštenosi i zanosu svojih životnih aktivnosti, bez dovoljno samokontrole, čovek i ne razmišlja o onim procesima unutar svog organizma kojima je njegova pomoć neophodna nebi li se izborili sa svim onim brojnim neprijateljima koji ga latentno opsedajau. A ta pomoć se svodi samo na dopremu već napomenute kvalitetne hrane i zdrav, normalno organizovan život. Za to vreme onaj budni odbrandbeni sistem unutar organaizma radi svij posao. Bori se sa znanim i neznanim neprijateljima, pokušavjući da zaštiti organizm i obezbedi mu neophodnu funkcionalnost. Čovek i nije svestan koliko neprijatlja ima. I kada najviše uživa i kada misli da je učinio svu sreću svom telu, u tom momentuon je i nesluteći odškrinuo vrata nekom od  opasnih neprijtelja. Zbog toga njegova ishrana mora da bude često potpomognuta i obogaćena i onim supstancama koja će biti prevencija njegovom zdravlju. Jer ona je i najbitnija.

Svakodnevno konzumiranje jabukovog sirćeta dr Andra,   proizvedenog u prirodnom procesu bez hemikalija  i to od jabuka koje  nisu tretirane hemijskim i zaštitnim sredstvima  iz čistog ekološkog Svrljiškog kraja, znatno će doprineti poboljšanju ukupnog metabolizma  u čitavom organizmu. Jabukovo sirće deluje na sve fiziološke procese u organizmu. Bogatstvom i potencijalom kojim raspolsže ono je u mogučnosti da menja procese i usmerava ih u pravcu novog i jačeg zdravstvenog potencijal organizma. U širokom spektru njegovog delovanja i kroz snažne atribute kojima raspolaže, jabukovo sirće dr. Andra će kao vaš odani prijatlj biti prva prepreka za sve one koji i pokušaju na uruše vaše zdravlje i ugroze normalno funkionisanje vašeg tela. Posebno će uticati i na vaš estetski status, pa time i na vašu ukupnu sreću.

Screenshot_2018-01-29-15-27-22-1.jpg

Zdravi bili i vazda jabukovo sirće pili,
uz pozdrav do sledećeg čitanja,

Predrag Nenadić

-

Vaš nutricionista